Ruiten wassen

Ruiten wassen is een vak dat een unieke aanpak vraagt. De juiste professionele poetsmaterialen leveren samen met een correcte, vakkundige techniek de mooiste resultaten op. Doorheen de jaren vonden wij de optimale combinatie tussen vakmanschap en schoonmaakproducten. Het resultaat is Nette Ruiten die glashelder zijn op elk moment.

Altijd op afspraak


Wij bieden u de mogelijkheid om op afspraak te komen kuisen of wij plannen u in op onze vaste agenda. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken en komen wij uw ruiten wassen op een vast ritme. Voor een afspraak kunt u ons webformulier invullen

10 jaar ervaring


Met onze ervaring van al meer dan tien jaar zijn wij niet aan ons proefstuk toe en weten wij met welke producten en materialen we aan de slag moeten voor elk soort volume van ramen. De speciale fiberdoeken en de juiste techniek zorgen ervoor dat wij streeploze ramen achterlaten.

Laat je etalage stralen


Laat voorbijgangers genieten en wegdromen van de collectie die je in jouw uitstalraam laat zien! Dit begint bij mooie en propere ruiten. Maak met ons een afspraak en wij laten alle ruiten glimmen zodat je winkel een mooie en verzorgde indruk op je nieuwe klanten nalaat.